Podcast 007: Wat nu als je naar een mineralenbeurs gaat?

Stapel van Stenen Podcast aflevering 007 mineralenbeurs

Beurzen zijn een smeltkroes van passie, kennis en ontdekkingen. Als je wel eens een mineralenbeurs hebt bezocht, dan weet je dat het een unieke ervaring is: kramen vol prachtige stenen en mineralen en enthousiaste verzamelaars en verkopers. 

In deze aflevering van de Stapel van Stenen community podcast besteed ik graag aandacht aan het bezoeken van een mineralenbeurs. Veel liefhebbers kopen hun stenen namelijk op een beurs, maar hoe kun je je daar op voorbereiden en waar moet je rekening mee houden? 

Voor deze aflevering spraken we met Sarah van de Edelstenenloods over haar ervaringen op de grootste mineralenbeurs van Nederland in Rijswijk en de waardevolle tips die ze heeft verzameld door de jaren heen. Maar er was natuurlijk te weinig tijd om alles te bespreken in de podcast dus daarom schreef ik een uitgebreid artikel met nog veel meer tips voor het bezoeken van een mineralenbeurs. 

Wil je meer van dit soort verhalen horen over de interessante wereld van stenen? Abonneer je dan op deze podcast en sluit je aan bij de community van Stapel van Stenen.

Schrijf je HIER in en ontvang maandelijks Steengoede post

Ontdek elke maand de wereld van mineralen en edelstenen met mijn boeiende nieuwsbrief! Ontvang updates over nieuwe activiteiten, leer fascinerende feiten en lees de nieuwste analyses.

Verwante artikelen

Reacties

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *