Heb je behoefte aan advies of zoek je naar een oplossing?

Heb je behoefte aan advies of zoek je naar een oplossing?

Ik geef concreet antwoord op je vragen over identificatie, echtheid en veiligheid. Ontvang een pasklaar en integer advies om zo met vertrouwen en op basis van eerlijke informatie te kunnen verzamelen, ‘ontzamelen’ of (ver)kopen. Stel me je vraag of deel je situatie door het aanvraagformulier in te vullen.
A - auraliet

Particulieren

Weet je niet welke steen je in je bezit hebt en wil je deze laten identificeren? Vraag je af of jouw mineraal of edelsteen een Belazeriet of niet is? Overweeg je een aankoop en wil je advies?

Graag steek ik mijn tijd en expertise in het identificeren en determineren van mineralen en edelstenen. Hiervoor ga ik volgens de methoden en technieken te werk die ik ook onderwijs in mijn cursussen. Ik heb dus zelf mogelijkheden om stenen te bestuderen en kan in samenwerking met andere experts of een extern laboratorium jouw steen onderzoeken. Je ontvangt daarvan een rapport met een begrijpelijke samenvatting.

Identificeren vanaf een foto is erg moeilijk en ik kan je dan meestal niet het betrouwbare antwoord of advies geven waar ik voor sta. Het heeft daarom geen zin om mij een foto van een steen te sturen met de vraag om deze terloops te identificeren. Regelmatig sta ik op beurzen waar je enkele stenen kan laten identificeren. Je kan ook een afspraak maken.

Winkels of webshops

Ervaar de kracht van de juiste kennis. Met de kennis en vaardigheden die ik te bieden heb kun je een waardevolle laag toevoegen aan je product catalogus en je klanten voorzien van nauwkeurige informatie over elke steen in je voorraad.

Van de juiste (wetenschappelijke) naam tot risico’s van bepaalde bestanddelen, zoals mineralen met asbest of giftige stoffen. Van de achtergrond van een steen tot hoe deze gevormd wordt en waar deze vandaan komt.

Voor een lezing of workshop met jouw personeel en/of klanten kom ik graag naar je winkel.

Laten we samenwerken en ervoor zorgen dat je met vertrouwen en op basis van eerlijke informatie je klanten de details geeft die ze nodig hebben voor elke aankoop!