Mineralen, edelstenen fossielen kaart Europa

Mineralen, edelstenen fossielen kaart Europa

Onderstaande interactieve kaart bevat een overzicht van allerlei fysieke locaties op het gebied van mineralen, edelstenen en fossielen. Zo kun je in een bepaalde regio zoeken naar een locatie van een museumgroothandelwinkelvereniging of beurs die voor jou wellicht interessant is als je daar in de buurt komt.

Via het icoontje linksboven in de zwarte balk kun je een menu bekijken waarin je de verschillende categorieën kunt selecteren die zichtbaar zijn op de kaart. Ook is daar de lijst te zien met opgenomen locaties.

Om te beginnen heb ik vooral locaties in Nederland en België opgenomen in de categorieën: groothandels (rood huisje), winkels (blauw tasje), (online) verkopers zonder winkel (blauwe pin), musea (geel museum), beurzen (groene pin), verenigingen (paarse pin) en cursussen/informatie (donkerblauwe i). De verkopers die abonnee zijn van de Edelstenen en Mineralen Verkopers Community van Stapel van Stenen zijn gemarkeerd met een okergeel logo van SvS. 

Beurzen en verenigingen zijn alleen de locaties, voorzien van een link om het programma en de data te kunnen bekijken. Webshops of verkopers zonder winkel zijn alleen opgenomen onder de categorie winkels wanneer ze een fysieke locatie hebben opgegeven om te bezoeken.

De kaart is natuurlijk verre van compleet. Dus heb je nog een goede tip voor een groothandel, winkel, museum, beurs of vereniging die er nog niet opstaat, dan hoor ik het graag. Staat jouw bedrijf erop maar klopt er iets niet? Of wil je als winkel opgenomen worden? Neem dan ook even contact op. Laten we samen dit overzicht actueel houden. Wil je als verkoper ook lid worden van mijn community? Klik dan hier

PS: deze kaart is puur bedoeld om een overzicht te geven van beschikbare locaties en betekent geen aanbeveling van mijn kant

Over rolf egberink