Mineralen, edelstenen en fossielen kaart Europa

Onderstaande interactieve kaart bevat een overzicht van allerlei fysieke locaties op het gebied van mineralen, edelstenen en fossielen. Zo kun je in een bepaalde regio zoeken naar een locatie van een museum, groothandel, winkel, vereniging of beurs die voor jou wellicht interessant is als je daar in de buurt komt.

Via het icoontje linksboven kun je een menu bekijken waarin je de verschillende categorieën kunt selecteren die zichtbaar zijn op de kaart. Ook is daar de lijst te zien met opgenomen locaties.

Om te beginnen heb ik vooral locaties in Nederland en België opgenomen in de categorieën: groothandels, winkels, musea, beurzen, verenigingen en cursussen/informatie.

Beurzen en verenigingen zijn alleen de locaties, voorzien van een link om het programma en data te kunnen bekijken. Webshops of verkopers zijn alleen opgenomen onder de categorie winkels wanneer ze een fysieke locatie hebben om te bezoeken.

De kaart is natuurlijk verre van compleet. Dus heb je nog een goede tip voor een groothandel, winkel, museum, beurs of vereniging die er nog niet opstaat, dan hoor ik het graag. Staat jouw bedrijf erop maar klopt er iets niet? Of wil je als winkel opgenomen worden? Neem dan ook even contact op. Laten we samen dit overzicht actueel houden.

PS: deze kaart is puur bedoeld om een overzicht te geven van beschikbare locaties en betekent geen aanbeveling van mijn kant

quantum quattro
Aura kwarts
L-lopeziet-scaled