Algemene voorwaarden

  1. Inleiding Welkom op de website van Stapel van Stenen. Door het gebruik van onze diensten, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
  2. Gebruikersverplichtingen Als gebruiker van onze website, gaat u ermee akkoord dat u zich gedraagt in overeenstemming met de wet en onze gebruiksrichtlijnen.
  3. Aanmelding en Account Voor toegang tot onze cursussen, moet u zich mogelijk registreren en een account aanmaken. U bent verantwoordelijk voor de veiligheid van uw account en het gebruik ervan.
  4. Betalingen De betaling voor onze cursussen geschiedt volgens de voorwaarden die worden vermeld op het moment van aankoop. Alle betalingen zijn definitief en niet-restitueerbaar, tenzij anders vermeld.
  5. Intellectueel Eigendom Alle cursusmateriaal dat op deze website wordt aangeboden, is ons eigendom en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Gebruikers mogen deze materialen alleen voor persoonlijk gebruik gebruiken en mogen deze niet verspreiden of opnieuw publiceren zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
  6. Privacybeleid Lees ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken.
  7. Aansprakelijkheidsbeperkingen Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies als gevolg van uw gebruik van onze website, tenzij dit het gevolg is van onze nalatigheid.
  8. Beëindiging Wij behouden ons het recht voor om uw toegang tot onze website en onze diensten op elk moment en om welke reden dan ook te beëindigen.
  9. Geschillen en Rechtsgebied Alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden zullen worden opgelost volgens het recht van ons land.
  10. Contactinformatie Als u vragen heeft over deze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@stapelvanstenen.nl