Pilot veelgestelde vragen

Pilot veel gestelde vragen

Graag geven we meer informatie over de pilot. Jij zal vast ook vragen hebben. Scan door de vragen heen, bepaal welke interessant is en lees het antwoord. Ben je overtuigd? Klik dan op de button, registreer een account en koop de pilot. Dan doe je mee!

Wat is de inhoud van de cursus?

De cursus gaat over het zelf leren herkennen van mineralen, edelstenen en kristallen. In 5 modules komen de volgende onderwerpen aan bod: basisbegrippen, vorm van een mineraal, eigenschappen observeren, herkennen van veel voorkomende mineralen en oefenen met het leren herkennen en determineren. Er zullen praktische voorbeelden worden gegeven om de theorie toe te passen en je kan zelf oefenen aan de hand van opdrachten. 

Hoe komt de inhoud van de cursus beschikbaar?

De cursus wordt van tevoren opgenomen en bestaat uit duidelijke video’s die je onbeperkt online kunt bekijken. Daarnaast komt er in elke module ook tekst tot je beschikking die je in je eigen tempo kan lezen. Elke module sluit af met een quiz om te bepalen of je de inhoud hebt begrepen. Er zijn twee online live-momenten gepland om je vragen te kunnen stellen.

Waar kan ik de cursus volgen?

De cursus is te volgen via de website van Stapelvanstenen.nl. Je maakt eerst een inlog aan, vervolgens koop je de cursus aan.

Met je emailadres/gebruikersnaam en wachtwoord kan je inloggen en direct in de cursus vanaf het moment dat deze beschikbaar is.

De twee live-momenten zijn online via Zoom te volgen en daar ontvang je nog een mail met link van. 

Wanneer kan ik de cursus volgen?

De pilot cursus start op 29 juni. Je ontvangt een mail als de cursus start en elke keer als er een module in de cursus beschikbaar komt. Vanaf dat moment kan je de lessen volgen in je eigen tijd. Maak zeker gebruik van de twee live-momenten na module 2 en 5 op 13 juli en 10 augustus. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de cursus en per les?

De cursus bestaat uit vijf modules. Daarin zitten lessen. De lengte van elke video verschilt maar zal tussen de 10 en 30 minuten zijn. Vervolgens ga je met de inhoud aan de slag. Dat zal ongeveer 1-2 uur per les zijn.

Hoe lang duurt de cursus?

De pilot cursus vindt plaats tussen 29 juni als de eerste les beschikbaar komt en duurt tot begin augustus.

Wat zijn de kosten van de cursus?

De prijs van de pilot is € 97. De volgende edities zullen een grotere investering vragen. Pak je kans!

Zijn er bepaalde technische vereisten?

Om de cursus goed te kunnen volgen raden we het gebruik van een computer of laptop aan omdat je dan een groter scherm hebt en de details van de stenen en de teksten veel beter kunt zien. De online omgeving zit in de website die je het beste kunt bezoeken via de Chrome browser. De live-momenten vinden online plaats via Zoom, daarvoor is een computer of laptop met een webcam, microfoon en luidsprekers nodig.  

Hoe is de cursus gestructureerd?

De cursus bestaat uit 5 modules, daarin zitten verschillende lessen, video’s, teksten, opdrachten en bij elke module een quiz. Na het volgen van module 2 en de laatste module hebben we een live-bijeenkomst via Zoom met alle deelnemers en Rolf.

Wat zijn de kwalificaties van Rolf?

Rolf is een ervaren docent en al meer dan 40 jaar verzamelaar van mineralen en edelstenen. Hij staat bekend om het op een toegankelijke manier overbrengen van de soms ingewikkelde materie. 

Is er een certificaat of accreditatie beschikbaar na het voltooien van de cursus?

Het volgen van de complete pilot cursus en de aanwezigheid tijdens de twee live-momenten geeft recht op een certificaat na volledig afronding van de cursus.

Is er een certificaat of accreditatie beschikbaar na het voltooien van de cursus?

Het volgen van de complete pilot cursus en de aanwezigheid tijdens de twee live-momenten geeft recht op een certificaat na volledig afronding van de cursus.

Wat is het beleid voor terugbetalingen of annuleringen?

Aangezien dit een pilot is, is er geen mogelijkheid voor annulering of terugbetaling. Doe enkel mee als je zeker bent dat je jouw energie, tijd en feedback beschikbaar hebt in de periode 29 juni tot begin augustus.

Hoe kan ik hulp krijgen als ik problemen heb of vragen heb tijdens de cursus?

Je kunt op welk moment een mail sturen met inhoudelijke vragen naar Rolf info@stapelvanstenen.nl Of bij technische problemen rondom de website of online omgeving naar de helpdesk: helpdesk@onlinecursuswebsites.nl

Zijn er beoordelingen of feedback van eerdere deelnemers die ik kan bekijken?

De pilotgroep is de eerste groep die deze online cursus in deze hoedanigheid volgt. Wel staat de website vol met aanbevelingen van live versies van deze cursus. De inhoud verschilt niet veel, de manier waarop deze gebracht wordt wel. Ik verzeker je dat je kwaliteit krijgt en je jouw doelen gaat behalen met het volgen van deze online cursus. 

Stapel van Stenen