Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online Masterclass – Belazeriet of niet?

7 november @ 20:00 - 21:00

€20,00
Masterclass Belazeriet

Online Masterclass – Belazeriet of niet?

Dinsdag 7 november 2023 20.00-21.00 uur via Zoom

Met mijn boek ‘Belazeriet of niet?’ probeer ik meer duidelijkheid te geven in de chaos op het gebied van naamgeving in de wereld van edelstenen en mineralen. Er worden namelijk veel edelstenen, mineralen en gesteenten verkocht onder allerlei
commerciële en fantasienamen. Ook is er veel bewerkt of volledig door de mens gemaakt materiaal op de markt waarvoor misleidende namen gebruikt worden. Bovendien is het vaak onduidelijk om wat voor soort steen het nu precies gaat. En is het dan Belazeriet of niet?

Tijdens deze 1 uur durende online Masterclass via Zoom praat ik je bij!
Ik geef uitleg over een aantal veel voorkomende synoniemen, handelsmerken en fantasienamen van edelstenen, mineralen en gesteenten. Maar ik zal ook een aantal ‘nieuwe’ ‘Belazerieten’ bespreken die nog niet in mijn boek staan en geef ik tips hoe je Belazeriet kan herkennen. Uiteraard laat ik ook allerlei voorbeelden zien uit mijn eigen collectie en is er ruimte voor vragen. De beste bescherming tegen Belazeriet is immers zelf goed geïnformeerd te zijn dus sluit aan bij deze masterclass!

Na aanmelding, door middel van het aanschaffen van een ticket, ontvang je automatisch een mail met link voor de Zoom-bijeenkomst.

(Klik hieronder op het + symbool om een ticket te selecteren)

Gegevens

Datum:
7 november
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€20,00

Locatie

Online

Organisator

Rolf Egberink

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Online Masterclass – Belazeriet of niet?
20,00
Onbeperkt