Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Internationale mineralenbeurs Rijswijk

14 oktober @ 12:00 - 15 oktober @ 19:00

Internationale mineralenbeurs oktober 2023

Stapel van Stenen weer samen met Gemma op internationale mineralenbeurs in Rijswijk: Laat je mineraal of edelsteen determineren!

Tijdens de beurs op 14 en 15 oktober kun je bij de stand van Stapel van Stenen (Z24) je net aangekochte mineraal/edelsteen laten controleren. Maar je kunt natuurlijk ook een steen of sieraad van huis meenemen waar je de naam niet (meer) van weet.

Rolf Egberink (Stapel van Stenen, mineralendeskundige) werkt hierbij samen met een aantal experts van vereniging Gemma, o.a. Henk Rijneveld FGA (edelsteendeskundige), Dick Winnubst (edelsteendeskundige) en Hans Kok (juwelier en edelsteendeskundige).

Een korte determinatie is volledig gratis.

We hanteren wel een maximum van 2 stuks per persoon. Wil je een volledig onderzoek op echtheid of meer stenen laten determineren, dan gaat er meer tijd in zitten. Daarover kun je op de beurs afspraken maken met de betreffende deskundige.

Meer informatie

Tijdens de beurs kun je in onze stand bovendien meer informatie krijgen over (online) cursussen, workshops en advies voor verzamelaars, winkels en webshops.

Het boek verkrijgbaar

Ook is het boek ‘Belazeriet of niet?’ weer verkrijgbaar!

Gegevens

Begin:
14 oktober @ 12:00
Einde:
15 oktober @ 19:00
Site:
https://internationalemineralenbeurs.nl/

Locatie

De Broodfabriek Volmerlaan 12 2288 GD Rijswijk
Volmerlaan 12
Rijswijk, 2288 GD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070 – 307 59 00
Bekijk de site van Locatie